Los Santos Fire & Medical Department

Go down

Los Santos Fire & Medical Department

Post by Admin on Thu Mar 26, 2015 10:08 am

Emri juaj në lojë:
[Jepni 1 Pergjigje]

Mosha:
[Jepni 1 Pergjigje]

Numri i telefonit[ në loj]:
[Jepni 1 Pergjigje]


Puna juaj e tashme[p.sh Pizza,Vozits i kamijonit, etj:
[Jepni 1 Pergjigje]

Biografia juaj[ me shum se 200 fjal]:
[Jepni 1 Pergjigje].


Pse deshironi te jeni pjestar i LSFMD[100 fjal+]:
[Jepni 1 Pergjigje]

Pse duhet te zgjedhin ty e jo te tjeret[100fjal+]:
[Jepni 1 Pergjigje]


[b]OOC INFORMATION - JET REALE INFORMACIONET

Sa vjeqar jeni:
[Jepni 1 Pergjigje]

A keni mikrofon dhe a ju punon?:
[Jepni 1 Pergjigje]

Stats informacion bojeni 1 foto ne loj /stats dhe posto ketu:
(Linku i Fotos !)

A keni pasur eksperienc në mjek?
[Jepni 1 Pergjigje]


Admin
Admin

Posts : 8
Join date : 2015-03-26

View user profile http://newlifegaming.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum